Wendy van Dijk
Marieke is een super enthousiaste, spontane dame die heel veel verstand heeft van mode en gezichtsverzorging. Ze heeft me enorm geholpen bij het doorlopen van m’n garderobe en maakt daarbij de juiste combinaties die bij mijn uitstraling past. Tijdens het passen en uitzoeken hebben we ontzettend veel gelachen en gekletst. Een hele gezellige middag!
Omdat ik gek ben op make-up en graag wat anders wilde met m’n haar, heeft Marieke me meegenomen naar de glamour kapper van Brabant, Laurenz Kapper & Visagisten te Breda. Daar werd ik ontvangen met champagne en begonnen we aan de Make Me Over. Je merkt dat Laurenz jarenlange ervaring heeft op het gebied van hairstyling en make-up. Al snel had ik een nieuwe coupe en een prachtige warme highlights. Zeker weten dat ik Marieke en Laurenz snel weer zie want hun hulp en adviezen zijn fantastisch! Ik heb tevens enkele vriendinnen doorgestuurd naar Marieke!
Al snel had ik een nieuwe coupe en prachtige warme highlights

Al snel had ik een nieuwe coupe en prachtige warme highlights

Al snel had ik een nieuwe coupe en prachtige warme highlights
Trees Birnie
Mijn naam is Trees Birnie. Ik ben 62 jaar en werkzaam in het onderwijs als remedial teacher. Ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien. Soms doe je de kledingkast open en bedenk je wat je goed met elkaar kan combineren. Dat is niet altijd makkelijk. Ik hoorde dat Marieke Tra kledingadvies kon geven, dus heb ik haar gebeld om een keer samen met mij te shoppen. Voorafgaande aan het winkelen is zij bij mij geweest en hebben we samen mijn kast “doorgelopen”. Op die manier wist Marieke wat ik aan kleding had en kon zij mijn smaak goed zien.
Aansluitend zijn we samen naar Breda gegaan en hebben een aantal leuke winkels bezocht. Marieke voelde uitstekend aan, wat ik leuk vond en haar advies was bijzonder goed. In de eerste winkel zei ze meteen: “Dat is een echt Trees jasje”. Ik ben namelijk dol op korte jasjes die passen op een lange broek, spijkerbroek of rokje. Het jasje werd meteen gekocht, samen met een bijpassende broek en shirt. Natuurlijk kon een roomkleurige trenchcoat niet ontbreken. Schoenen maakten het geheel compleet. Met goedgevulde tassen dronken we samen nog een lekker kopje koffie. Het was een bijzonder leuke middag. Ik was erg blij met het advies van Marieke en zal zeker bij nieuwe aankopen haar advies vragen. Ook houdt zij het budget in de gaten, hetgeen erg prettig is.
Ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien

Ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien

Ik vind het belangrijk om er leuk uit te zien
Hanneke Stroeve
Een paar jaar geleden trof ik Marieke in een damesmodewinkel, waar ze uitstekend advies gaf. Zo goed, dat ik haar uitnodigde om bij mij thuis mijn kasten eens door te nemen omdat ik zelf niet zo’n kijk had op mode. Wat nog extra versterkt wordt door het feit dat ik drie zonen heb en een echtgenoot die het helemaal niets interesseert! Het was geweldig om dat met haar te doen. Er is veel weggedaan, maar ook weer hele nieuwe combinaties gemaakt. Ik voel me sinds die tijd veel zekerder over mijn kleding, ik krijg nu ook regelmatig complimenten. Daarom vraag ik Marieke ook ieder jaar weer om een middag bij me langs te komen. Ik kan het iedereen adviseren!Omdat ik zulke goede ervaringen met Marieke heb gehad heb ik de diensten van Marieke geadviseerd aan een van mijn cliënten van mijn haptotherapiepraktijk. Dit betrof een alleenstaande jonge vrouw, zag enorm op tegen een feestje waar ze allerlei mensen zou gaan ontmoeten die ze eigenlijk niet durfde te ontmoeten. Ze was vreselijk onzeker over haar uiterlijk en over haar kleding. Op mijn advies heeft ze contact opgenomen met Marieke, die een middag met haar is gaan winkelen. Het resultaat was verbluffend! Behalve dat ze een prachtig ensemble had voor het feestje was ze ook veel bewuster geworden van haar manier van kleden: ze zag nu zelf welk verschil ze kon maken. Het gevolg was dat ze er veel beter gekleed uit ziet, ze let nu ook op kleurcombinaties, op details en op accessoires. Maar buiten dat is ook haar houding veranderd: ze loopt nu fier en kijkt veel zelfverzekerder de wereld in. Het werd wel weer duidelijk: uiterlijk is toch heel belangrijk.

Goed werk, Marieke!

Ik voel me sinds die tijd veel zekerder over mijn kleding

Ik voel me sinds die tijd veel zekerder over mijn kleding

Ik voel me sinds die tijd veel zekerder over mijn kleding
Sandra van Dijk
Marieke ken ik van haar tijd dat ze nog in een kledingzaak in Breda werkte waar ze mij destijds ook al goed adviseerde. Onlangs kwam ik haar weer tegen op een event en ze vertelde me over haar dienstverlening die ze nu als zelfstandige uitvoert. Direct diezelfde dag heb ik een afspraak met haar gemaakt. Inmiddels is ze bij mij thuis geweest om samen met mij een goede garderobe planning te maken. Ik had een aantal kledingstukken die ik mooi vond maar niet droeg omdat ik niet goed wist hoe ik ze kon combineren. Marieke is in staat in no time geschikte items bij elkaar te zoeken en die tot verrassende combinaties om te toveren. Hieruit blijkt haar jarenlange ervaring en haar gevoel voor mode. Daarnaast heeft ze mensenkennis en kan inschatten welke combinaties er bij je passen, vaak is het ook een kwestie van “durven” te dragen, daarbij geeft ze haar mening zonder je in een outfit te steken waar je je niet prettig bij voelt. Als laatste geeft ze tips over de aanschaf van een aantal basis stukken waardoor je nog meer uit je garderobe kunt halen. Ik heb de garderobe planning als zeer prettig ervaren en kan het iedereen met een volle kleerkast aanraden!
Vaak is het ook een kwestie van “durven” te dragen

Vaak is het ook een kwestie van “durven” te dragen

Vaak is het ook een kwestie van “durven” te dragen
Natasja Boeren
Twee weken na een geweldige garderobeplanning ben ik gaan winkelen met Marieke. Wat een gezellige en vruchtbare shopping trip was dit. Het voelde erg vertrouwd alsof ik al jaren met Marieke winkel. Omdat Marieke wist wat er in mijn kast hing, welke sets ik had en waar aanvulling gewenst was zijn we doelgericht op pad geweest voor de juiste aanvulling zodat ik meer kan combineren. Uiteraard hebben wij ook nieuwe sets gekocht. Welke vrouw wil dat nu niet? Ook de nieuwe sets combineren weer uitstekend met mijn eigen items. Zo kan ik van een set weer verschillende nieuwe combinaties maken, door een ander jasje erbij te dragen of te variëren met accessoires en dan mag ik de schoenen natuurlijk niet vergeten. Marike liet mij dingen passen die ik zelf ook uit de rekken zou hebben gehaald maar daarna weer terug gehangen zou hebben. Omdat ik twijfelde of het mijn stijl zou zijn, en ik daarnaast erg kritisch ben op mijzelf en mijn figuur. Twijfel ten top! Het fijne is dat er met Marieke een paar kritische ogen meekijken die pasvorm, maat en prijs / kwaliteitsverhouding beoordelen.Marieke maakt een set meteen helemaal af met de juiste accessoires en zij attendeerde mij tevens op de kleding en accessoires die ik zelf nog had. Niet alleen mijn kledingkast heeft een flinke update gekregen, ook ik ben helemaal in mijn nopjes. Ik heb niets gekocht waarvan ik denk, “daar moet ik
nog aan wennen”. Dat is zo geweldig aan Marieke, zij laat mij stralen en door wat ik draag zien anderen dit ook. De afgelopen dagen zat de twijfel niet in wat ik vandaag weer eens zou dragen maar welke combinatie ik vandaag zou maken. Mijn vriendinnen en collega’s hebben foto’s gezien van mijn aankopen. Zij wilden al een uitwisselprogramma opstellen om mijn nieuwe kleding te delen. Deze houd ik fijn voor mijzelf. Ik heb hen aangeraden zo een garderobeplanning te doen en een personal shopping te plannen. Weg zijn nu mijn nutteloze shoppinguren waar ik meestal met lege handen thuis kwam of met verkeerde aankopen waar vooral mijn zusje blij mee was.

Ik ga tijd overhouden met een mooie combinatie kledingkast. Tijd die ik heerlijk aan mijzelf en mijn gezin kan besteden.

Dank je wel Marieke en tot in het voorjaar. Dan doen we het weer over!

Het was geweldig!

Het was geweldig!

Het was geweldig!
Anke Vermeulen
Een vriendin van mij vertelde me enthousiast over de styliste Marieke Tra. Na enige tijd gespendeerd te hebben aan haar fantastische website, werd ik wel erg nieuwsgierig en maakte meteen een afspraak voor een garderobeplanning. We hadden in eerste instantie afgesproken om het binnen twee uur af te tikken, maar al doende werd ik steeds enthousiaster. Uiteindelijk kwamen we uit op ruim drie uur. De tijd vloog! Marieke heeft uit mijn bestaande garderobe mooie en sportieve nieuwe combinaties samengesteld. Ook gaf ze eerlijk aan wat weg kon. Heerlijk voor iemand die daar moeite mee heeft! Bovendien kreeg ik een tip over een goede deodorant. En ik kreeg nog een “boodschappenlijstje” mee met suggesties om mijn wintercollectie compleet maken!
Mijn vriendin had me al enthousiast gemaakt en dat is ook echt uitgekomen!Marieke laat je inderdaad stralen en ik hoop dat mijn ervaring meer mensen enthousiast maakt om met haar een afspraak te maken. Het is een echte aanrader!

Bedankt Marieke!!!

Tip van mijn vriendin

Tip van mijn vriendin

Tip van mijn vriendin
Marie-Anne Schoutsen
Ik heb een hele leuke dag gehad met Marieke! Ze haalde me op van het station, bracht me naar de kapper en vervolgens hebben we een aantal leuke kledingsets gekocht. Voor uitgebreid winkelen gun ik me al jaren de tijd niet meer. Bovendien was ik ook een beetje kwijt wat me nou leuk staat…. En dan dat winkel in, winkel uit en kiezen…. Ik werd al moe van het idee alleen! Nou, met Marieke zijn deze problemen snel opgelost! Na een korte inventarisatie van mijn wensen hebben we in slechts een paar winkels een aantal leuke sets bij elkaar geshopt. Marieke zoekt, pakt en combineert in razend tempo en ik hoefde slechts als paspop te fungeren. Ook het vooraf aangegeven budget werd goed in de gaten gehouden. Met de nodige stylingtips stapte ik weer op de trein. Kortom, deze gezellige én effectieve dag heeft me een enorme boost gegeven. Met dank aan mijn dochters en partner van wie ik dit cadeau heb gekregen! En natuurlijk met dank aan Marieke, die vakmanschap met aandacht en enthousiasme weet te combineren.
Het heeft me een enorme boost gegeven!

Het heeft me een enorme boost gegeven!

Het heeft me een enorme boost gegeven!
Virginie Mes
Op zaterdagochtend was het zover: de garderobeplanning met Marieke Tra. Na jaren geleden een kleuradvies te hebben gekregen wilde ik nu een stijladvies. Marieke doet dit aan de hand van de inhoud van je eigen kledingkast, een zogenaamde garderobeplanning. En dus had ik mijn kast klaar voor inspectie en alle schoenen uitgestald. Na Marieke in vogelvlucht door mijn ‘kledingcarrière’ te hebben geloodst ging ze voortvarend aan de slag met mijn wintergarderobe. Ze stelde setjes kleding samen die soms heel verrassend waren. Uiteindelijk bleek dat ik altijd het verkeerde model broek had gekocht! Na vier uur te hebben gewerkt – er was haast geen tijd voor een kopje thee – hingen er nieuwe setjes van bestaande kleding in de kast en lag er een hele stapel uitgeselecteerde kleding op mijn bed. Marieke liet me in die vier uur mijn sterke punten zien en hoe ik deze kon benadrukken. Ze gaf me aanwijzingen welke kledingmerken alsook typen broeken en jurkjes bij me passen en adviseerde me welke kledingstukken nu nog ontbraken om setjes mee te completeren. Een van de door haar uitgekozen winkels heb ik na de garderobeplanning bezocht en dat bleek inderdaad een schot in de roos. Ik ga nu stapsgewijs mijn garderobe omturnen volgens de adviezen van Marieke en dat voelt als thuiskomen!
Een schot in de roos

Een schot in de roos

Een schot in de roos
Viona en Karin
Voor een vriendinnenweekend (10 personen) waren we op zoek naar een leuke activiteit in Breda. Iets met styling of shoppen leek ons wel wat. Via Google kwamen we terecht op de mooie site van Marieke. Telefonisch brainstormden we samen over de diverse mogelijkheden en daarna kwam Marieke met een concreet voorstel.
Haar professionele en enthousiaste aanpak gecombineerd met een gezonde dosis humor sprak ons meteen aan. Met de goede voorbereiding en uitvoering van Marieke hebben we een super gezellige middag gehad en gingen de meesten ook met nieuwe kleding én advies naar huis. Een personal shopper staat nu bij velen nog hoger op het wensenlijstje! 

Dankjewel Marieke en wie weet tot ziens!

Geslaagd vriendinnenweekend!

Geslaagd vriendinnenweekend!

Geslaagd vriendinnenweekend!
Bart van Dalen
Voor mijn verjaardag heb ik een personal shopper cadeau gekregen. Iets wat ik al geruime tijd op mijn verlanglijstje had staan, maar nooit de stap ondernomen om e.e.a te realiseren. Ik kan u zeggen, ik heb een fijne en mooie ervaring gehad: een dag lang kledingadvies in Breda. Ik werd door Marieke opgehaald bij het stadion en toen zijn we samen direct de stad ingedoken. Vooraf uiteraard goed mijn smaak besproken en haar tevens de vrije hand gegeven. De ongedwongen sfeer gaf me de mogelijkheid om items te proberen die ik anders zou hebben laten liggen. Het ethousiasme én de kritsche blik van Marieke hebben me geholpen om een frisse en professionele uitstraling te hebben zonder stijf te worden. Deze dag heeft geresulteerd in vier nieuwe sets waar ik me zeer prettig in voel. Overigens was mijn vriendin net zo enthousiast toen haar “nieuwe” vriend thuiskwam!
Marieke bedankt!
Cadeau van mijn vriendin

Cadeau van mijn vriendin

Cadeau van mijn vriendin
Marieke Tra
Op deze prachtige mooie lentedag.
Marieke Tra bij Omroep Brabant live op de radio https://youtu.be/VjSPPNW9p-o
of te zien/horen via de blog van Marieke.
Vrijdag 10 April Rokjesdag

Vrijdag 10 April Rokjesdag

Vrijdag 10 April Rokjesdag
Saskia Gorissen
Op mijn verzoek is Marieke bij mij gekomen om mijn garderobe kast onder de loep te nemen. Dat was heel leuk en zinvol!
Marieke is een heel enthousiast persoon. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Dat vind ik heel belangrijk want ze neust toch in mijn kledingkast. Tot mijn verrassing kwam ze met hele nieuwe kledingcombinaties. Die had ik zelf niet bedacht. Ze heeft van de setjes kleding foto’s gemaakt (incl. schoenen) en die heb ik aan de binnenkant van mijn kast gehangen. Heel handig. Zo hoef ik s ochtends niets te bedenken alleen een setje uit te zoeken. Scheelt me tijd en mislukte kledingcombinaties. In een middag was mijn hele kast opgeruimd en hing alles keurig netjes per setje bij elkaar. Alsof ik allemaal nieuwe kleding had gekocht:-)Ze heeft me tips gegeven waar ik op kan letten bij het uitzoeken van kleding en het combineren ervan. Heel handig. In het najaar nodig ik haar zeer zeker weer uit om dan mijn winterkleding op orde te brengen. Ik kan het iedereen aanraden!! Het is even een investering, maar het bespaart me aan de andere kant een heleboel. Ik hoef voorlopig geen nieuwe kleding te kopen, want ik blijk genoeg in mijn kast te hebben hangen. En de kans op miskopen is een stuk kleiner met de tips van Marieke.

Groetjes, Saskia

Geen miskopen meer

Geen miskopen meer

Geen miskopen meer
Jessica van Schijndel
Marieke voelt uitstekend aan welke kleding voor mij de juiste uitstraling geeft. Ik vind het moeilijk om de goede kleding te vinden die ik zakelijk aan kan, het zijn ook nogal snel dure kledingstukken en om daarin een miskoop te doen schrikt mij af tijdens het winkelen. De hulp in de winkel van verkoopsters wantrouw ik altijd, dus dat helpt ook niet. En met maat 36 of 38 shoppen is toch makkelijker dan met een paar maatjes meer… en met de jaren is het dat laatste geworden voor mij.
Marieke heeft eerst gekeken wat er al in mijn kast hing, en gelukkig zat daar veel goeds bij. Ze wist daarmee combinaties te maken die ik zelf niet zou hebben verzonnen, dus dat is de eerste winst. Daarna zijn we een halve dag gaan winkelen in Breda, waarbij ze goed voorbereid is en weet bij welke winkels we specifieke kleding kunnen halen. Dat scheelt veel tijd, dat is prettig. En met vier volle tassen ben ik weer naar huis gegaan.
Nu heb ik een kledingkast vol met mooie kleding, voor iedere gelegenheid de passende kleding en dat geeft me veel rust en zekerheid om de betreffende gelegenheid met veel zelfvertrouwen in te gaan. En dat is de grootste winst van de samenwerking met Marieke.
Ik heb zowel thuis als op de zaak al complimenten gehad over de kleding, dus bij deze: complimenten!
Zakelijke aanwinst

Zakelijke aanwinst

Zakelijke aanwinst
Karin den Boer
Kleding kopen is niet helemaal mijn ding. Ik heb weinig tijd, vind nooit wat ik wil, heb regelmatig een miskoop en pak eigenlijk altijd dingen uit het rek die ik al heb… Dus tijd voor professioneel advies. Marieke is eerst bij mij geweest voor een garderobeplanning. Dit was al zeer geslaagd en gaf mij diverse nieuwe inzichten. Ze is open en erg prettig in de omgang. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak. Ze maakte meteen een paar goede combinaties die ik nu ook echt draag. Het beige leren jasje wat ik nog nooit gedragen heb, is nu ook in gebruik. Vervolgens ben ik nog met haar op pad geweest in Breda. De 4 uur die we uitgetrokken hadden, waren hard nodig. Marieke heeft me laten kennismaken met winkels waar ik voorheen nooit naar binnen stapte. Deze waren een eyeopener! We hebben diverse sets kunnen samenstellen waar ik me heel prettig in/bij voel. Ook mijn man Bas vond het erg leuk allemaal en dat was een top compliment!
Ik ga zeker een afspraak maken met Marieke voor het winter seizoen!
Kleding kopen is niet helemaal mijn ding

Kleding kopen is niet helemaal mijn ding

Kleding kopen is niet helemaal mijn ding
Miranda Keijsers
Mijn man heeft mij deze geweldige dag cadeau gedaan. Een dag samen met Marieke was een super ervaring!
Ik werd op het station opgehaald en we zijn direct naar kapper Laurenz in Breda gegaan. Met mijn nieuwe coupe en make-up zijn we naar de stad gereden waar Marieke al een kledingwinkel voor mij had uitgekozen. Geweldig hoe zij kan combineren en een mooie vrouw van je kan maken. Het motto van de dag was laat je stralen, nou dat is zeker gelukt.
Ik kan iedereen een dag als deze aanraden!
Make Me Over cadeau gekregen van mijn man!

Make Me Over cadeau gekregen van mijn man!

Make Me Over cadeau gekregen van mijn man!
Merel Schutten
Marieke kwam als cadeau naar me toe. Wat heerlijk als iemand over je schouder meekijkt in je kast! Wat past wel bij me, wat niet, wat moet ik aanschaffen in de uitverkoop en wanneer is de beste tijd om te gaan shoppen… Marieke heeft me alles duidelijk en met enthousiasme uitgelegd. De outfit voor die avond hebben we samen uitgezocht en ik straalde! De ruimte die in mijn kast is ontstaan, geeft me ook ruimte in mijn hoofd. Lekker!
Ruimte in mijn kast

Ruimte in mijn kast

Ruimte in mijn kast
Agnes
Marieke heeft bij mij thuis eerst een garderobeplanning gedaan, en een week later zijn we de stad in gegaan om kleding te kopen.
In mijn kast blijken combinaties te hangen waarvan ik het bestaan niet af wist. Leuk! Marieke maakte ook combi’s waarvan ik dacht dat dat niet zo leuk zou staan, maar eenmaal gepast, blijkt het goed te staan. Ik heb een beter overzicht gekregen over mijn kledingkast, fijn!
Er wordt een lijstje gemaakt van evt aanvullingen op mijn bestaande kledingstukken, zodat ik deze kleding weer hipper of mooier kan dragen. Dit lijstje gaat mee naar de stad. In de stad pakt Marieke kleding uit de rekken die ik zelf niet meteen zou kiezen, een aantal daarvan staat super en is dus gekocht. Ik kwam thuis met goede aanvullingen en nieuwe setjes, incl een paar schoenen. Ik vond het niet alleen een gezellige dag, maar heb er zelf ook wat van geleerd.
Goed werk geleverd Marieke!
Ik heb kleding gekocht die ik zelf niet meteen zou kiezen

Ik heb kleding gekocht die ik zelf niet meteen zou kiezen

Ik heb kleding gekocht die ik zelf niet meteen zou kiezen
Karen van Berkel
Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van de garderobe planning, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Zij heeft me niet alleen geholpen met een keuze maken tussen welke kleren wel of niet meer konden, haar advies was van veel meer toegevoegde waarde. Zij heeft mij geleerd anders naar mezelf te kijken, durf zelfs te zeggen dat ze mij een wat positiever zelfbeeld heeft bezorgd ;))… Ik kan nu veel meer van mijn mooie kleren weer dragen door de juiste combinaties te maken en met wat extra accessoires. Dankjewel Marieke voor het leuke en gezellige bezoek, maar vooral voor je goede adviezen ! Ik weet zeker dat ik ze nog erg vaak (dagelijks ?) zal toepassen.
Positiever zelfbeeld

Positiever zelfbeeld

Positiever zelfbeeld
Karina Blom
Wat een enthousiasme en passie heeft Marieke! Ze heeft oog voor detail, maar vooral voor de persoon. Ze heeft mij kledingcombinaties laten zien waar ik nooit opgekomen zou zijn. Daarbij houdt ze mijn wensen goed in de gaten en ook bij wat ik wil uitstralen. Ze is eerlijk. Ze kan goed overbrengen waarom iets mij wel staat en waarom niet en daarbij laat ze mij in mijn waarde! Ik heb er veel van opgestoken en ben erg blij met het resultaat van de garderobeplanning. Al was dat maar eigenlijk maar een klein onderdeel van het totaalpakket wat zij mij uiteindelijk heeft gegeven. En haar slogan klopt. Marieke Tra laat je stralen! Marieke, ontzettend bedankt voor je enthousiasme en je inzichten.
Niet alleen ik ben er erg blij mee, mijn man ook! ?
Wat wil ik uitstralen?

Wat wil ik uitstralen?

Wat wil ik uitstralen?
Monique Faber
Voor haar ?e verjaardag heb ik mijn vriendin een dagje personal shoppen met Marieke gegeven. En voor de gezelligheid ben ik zelf natuurlijk meegegaan.
We hebben een super dag gehad en zijn beide! thuisgekomen met een paar leuke sets. Marieke geeft enthousiast, onvermoeibaar en met veel passie voor haar vak de juiste adviezen voor kleur en model. Ze laat iemands sterke punten naar voren komen. En ik ga haar zeker nog een keer uitnodigen voor een garderobeplanning. Marieke, dank je wel voor een zeer geslaagde dag!!
Groet, Monique (ook namens Lilian!)
Verrassing voor mijn vriendin

Verrassing voor mijn vriendin

Verrassing voor mijn vriendin
Christa
Doordat m’n bovenlijf erg smal is en m’n billen en benen wat breder zijn, heb ik het altijd al lastig gevonden om passende kleding te vinden. Aangezien ik wilde gaan solliciteren (voor een baan waar een andere kledingstijl voor nodig was), wilde ik graag kleding waarin ik me goed en zelfverzekerd zou voelen… maar waar moest ik beginnen?
Op dat moment besloot ik (op advies van mijn vriend) de hulp in te roepen van een personal shopper. Op internet zijn heel wat personal shoppers te vinden, maar bij het zien van de website van Marieke werd ik gelijk enthousiast. Na telefonisch de ideeen besproken te hebben, zijn we op een zaterdag samen op pad gegaan. Het klikte gelijk goed en voelde ook erg vertrouwd. Iets wat voor mij erg belangrijk is, aangezien de kleding die je samen uitzoekt ook bij je moet passen. En dat doet het zeker! Marieke wist precies naar welke winkels we het beste konden gaan en na een heleboel kleding en schoenen gepast te hebben stond ik eindelijk weer eens buiten met een aantal volle tassen met aankopen. Door Marieke weet ik nu bij welke winkels ik wel kan slagen. Daarnaast heeft ze me verschillende tips meegegeven, waardoor ik de volgende keer ook zelf weet waar ik op moet letten. Al met al dus een zeer geslaagde dag en ervaring!
Winkelen… en steeds met niets thuis komen… ik werd er gek van.

Winkelen… en steeds met niets thuis komen… ik werd er gek van.

Winkelen… en steeds met niets thuis komen… ik werd er gek van.
Jolanda
Garderobeplanning:
Marieke kwam in de loop van de ochtend bij mij thuis voor een kijkje in mijn kledingkast. Eerst hebben we gezellig wat gekletst over kleding, werk en andere zaken. Vervolgens gingen we aan de slag met het leeghalen van mijn kledingkast en het ophangen van kledingstukken op het rek (dat Marieke had meegenomen). Hierbij werden de kledingstukken gelijk gekeurd en vertelde Marieke me waarom iets me wel staat of juist niet/ minder goed. Vooral de pasvorm van broeken is uitgebreid besproken. Daarna liet ze me zien wat voor (soms verrassende) combinaties ik kan maken met de kleding die ik al heb. Ook gaf ze aan welke eventueel nog aan te schaffen kleding, het geheel af zouden maken.
Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen in wat verschillende pasvormen met je doen en in de vele mogelijkheden van het combineren van kleding. Door het enthousiasme van Marieke werd ik helemaal meegenomen en vloog de tijd om. Na afloop was ik best moe, want er komt een hoop informatie op je af. Maar ondanks dat was het een erg leuke en leerzame dag, die ik niet snel zal vergeten

Make Me Over:
Gespannen kwam ik ´s morgens aan in Breda voor de make-over, waar Marieke me stond op te wachten. Eerst gingen we naar Laurenz (kappers) voor haar en make-up. Daar werden we hartelijk ontvangen met een kopje thee of koffie. Vervolgens werd er gekeken wat er bij mij zou passen en vroeg de kapper of ik hem vertrouwde. Na enkele wensen te hebben aangegeven, gingen ze van start met het kleuren van mijn haar. Ook mijn wenkbrauwen en wimpers werden iets donkerder geverfd om mijn gezicht nog meer te laten spreken. Tijdens het wachten heb ik gezellig met Marieke gebabbeld over van alles. Daarna werd mij haar kundig in model geknipt en uitgebreid geföhnd. Het resultaat was een flinke volle bos haar met een geweldige kleur. Als laatste werd in ook nog opgemaakt. Niet te overdreven, maar het was wel zichtbaar dat ik make-up op had. Erg mooi. Aangezien we toen al enkele uren in de kapperszaak hadden doorgebracht, hebben we de inwendige mens versterkt en zijn we daarna naar het centrum gereden voor het tweede deel van de make-over. Marieke had van tevoren al gevraagd waarvoor ik wilde gaan winkelen en ik wilde graag een nieuwe set kleding kopen. Hierop wist Marieke wel een winkel voor mij en daar zijn we toen naartoe gegaan. Toen kreeg ik de opdracht mee om een rondje door de winkel te doen en kleding uit te zoeken waarvan ik dacht dat die mij goed zou staan. Marieke ging zelf (apart van mij dus) ook een rondje door de winkel doen om kleding voor mij te zoeken. Na een tijdje kwamen we weer bij elkaar en hebben we de uitgezochte kledingstukken bekeken. Vervolgens ben ik vele kledingstukken gaan passen en kreeg ik van Marieke uitleg over waarom ze bepaalde kledingstukken had uitgekozen en tips over hoe ik de kleding het beste kan dragen. Het enthousiasme van Marieke kent daarin geen grenzen. Uiteindelijk heb ik besloten om 2 sets kleding te kopen, waarvan het meeste door Marieke was uitgezocht. Hierbij zaten ook kledingstukken die ik zelf nooit uit het rek zou hebben gepakt, maar die me toch verrassend goed bleken
te staan. En daarnaast zijn de sets onderling ook nog goed te combineren. Ik ben er dan ook super blij mee en probeer de tips van Marieke zo goed mogelijk toe te passen. Ik wist niet dat ik er zo goed uit kon zien. Met een enorm fijn gevoel ging in ´s avonds terug naar huis!

Met een enorm fijn gevoel ging in s’avonds terug naar huis!

Met een enorm fijn gevoel ging in s’avonds terug naar huis!

Met een enorm fijn gevoel ging in s’avonds terug naar huis!
Minelle van Dongen
Na heel veel gejojo is het me eindelijk gelukt om 15 kilo af te vallen, en dan kun je wel wat nieuwe kleding gebruiken. Nou had ik nooit zoveel met kleding; ging meestal gekleed in een jeans en een shirt, dus ik wilde deze gelegenheid gelijk aangrijpen om een complete restyle te doen. Via internet kwam ik op de website van Marieke Tra terecht, en na een telefoontje wist ik het zeker: zij zou me laten stralen!
Ik was best zenuwachtig over hoe zo’n persoonlijk kledingadvies allemaal zou verlopen, maar Marieke stelde me gelijk op mijn gemak. Ik kreeg ontzettend veel tips over welke kleding mij goed stond, en wat ik beter kon laten hangen, en over combinaties die ik kon maken met de kleding die ik heb aangeschaft. Ze kwam regelmatig met kleding aan die ik zelf nooit had uitgezocht. Ik ben ontzettend blij met de aankopen, ik heb al zoveel complimentjes gehad (en niet alleen van mijn man)! Ik draag nu zelfs een jurkje, gewoon op een doordeweekse dag ?
Ik ben ontzettend blij met de aankopen!

Ik ben ontzettend blij met de aankopen!

Ik ben ontzettend blij met de aankopen!
Danielle van den Heuvel
Mijn moeder werd verrast met een make-me-over-dag, samen met Marieke Tra. Mijn moeder vond het aanvankelijk een beetje spannend, maar Marieke heeft deze zenuwen al snel weggenomen. Marieke werkt samen met Laurenz Kappers, een zaak die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, een waar feestje voor je haar!
Mijn moeder heeft een subtiele verandering ondergaan qua kapsel, zoals Marieke terecht aangeeft; een kleine verandering kan iemand al een compleet andere uitstraling geven! Na de make-up hebben we heerlijk geluncht, waarna we vervolgens op zoek zijn gegaan naar een leuke set kleding. Marieke weet precies waar ze op moet letten en houdt rekening met iemands persoonlijke voorkeuren. Na zo’n geslaagde dag gisteren heb ik zelf ook zin gekregen om een middag op stap te gaan met Marieke! Haar slogan ‘Marieke Tra – laat je stralen’ wordt zeker bewaarheid, ik heb mijn moeder nog nooit zo zien stralen!
Onbetaalbaar!
Stralen!

Stralen!

Stralen!
Eva Maria Roes
Ik vond het geweldig om samen door mijn kledingkast te gaan; de inhoud is gehalveerd maar ik voelde me veel rijker door de nieuwe combinaties en de goede adviezen. Wat ik erg gewaardeerd heb, is dat je adviseerde zelf te gaan shoppen en dat niet vanzelfsprekend voor jouw rekening te nemen.
Je enthousiasme is aanstekelijk, ik raad je aan iedereen aan!
ik voelde me veel rijker door de nieuwe combinaties en de goede adviezen

ik voelde me veel rijker door de nieuwe combinaties en de goede adviezen

ik voelde me veel rijker door de nieuwe combinaties en de goede adviezen

Marjolein Verhoef
Voor mijn verjaardag heb ik een garderobeplanning cadeau gekregen. Wat een feestje was het om met Marieke mijn kast leeg te halen en nieuwe setjes te maken. Marieke geeft op een hele energieke en positieve manier advies, waarbij ze de sterke kanten van jouw figuur naar voren haalt. Ze werkt echt met de kleding die je hebt, kijkt heel gericht wat er ontbreekt en geeft verrassende tips. Nu lijkt het alsof ik veel nieuwe kleding heb en ik heb flink wat complimenten mogen ontvangen over mijn kledingstijl de afgelopen tijd.
Een goede investering en een hele gezellige middag!

Wat een feestje!

Wat een feestje!

Wat een feestje!

Susan Mittendorff
Eigenlijk droeg ik altijd jurkjes en af en toe een spijkerbroek. Dit is ontstaan omdat ik het combineren van kledingstukken moeilijk vind en koos elke keer voor het vertrouwde. Kortom: ik wilde een nieuwe kleding-start maken en na lang zoeken kwam ik uit bij Marieke. Haar website sprak me aan en na een telefonisch kennismakingsgesprek was ik om. Ik heb mijn wensen doorgegeven en Marieke stond mij op het station van Breda op te wachten. Het klikte direct.

Marieke had al nagedacht over welke winkels geschikt waren en we gingen gelijk aan de slag. Ik ben nog steeds heel blij met het resultaat. Ik heb drie mooie jasjes, colberts die ik zelf nooit zou hebben gekocht en Marieke heeft gezorgd voor mooie combinaties met blouses en shirts. Daarnaast nog veel andere kledingstukken, zoals een prachtige sjaal en een spijkerbroek die ik anders nooit gekocht zou hebben. De complimenten vlogen mij de weken daarna om de oren en veel collega’s waren jaloers op de verrassende en mooie kleurencombinaties. Iedereen zag een nieuw geklede Susan met veel meer zelfvertrouwen. Vanuit de combinaties die Marieke heeft gemaakt kan ik weer nieuwe combinaties maken en is er een mooie basis gelegd voor een nieuwe garderobe. Ik vind het zoeken van de juiste kleding nu iets makkelijker omdat ik de tips en adviezen van Marieke meeneem en omdat zij mij heeft laten zien welke kleding nog meer goed bij mij past. Daarnaast heeft Marieke mij meer inzicht gegeven in het combineren en waar ik moet op letten. Mijn tas inpakken voor de feestdagen of een weekend weg is nu echt veel makkelijker geworden, omdat ik allemaal nieuwe kledingsetjes heb voor warm en koud weer, en die ik zowel op het werk als privé kan dragen.
Kortom: ik geniet nog steeds van mijn nieuwe kleding en deze laat mij letterlijk stralen! Ik ben erg blij dat ik voor deze investering heb gekozen!~

De complimenten vlogen mij de weken daarna om de oren

De complimenten vlogen mij de weken daarna om de oren

De complimenten vlogen mij de weken daarna om de oren

Sascha Winkel
Winkelen is niet mijn grootste hobby, maar met Marieke aan mijn zijde was het wel leuk. Vooraf heb ik met Marieke mijn wensen besproken. Ik vind het lastig om kleding te kopen die zakelijk en vrouwelijk is. Marieke heeft goed naar me geluisterd en ook rekening gehouden met mijn budget. Met twee volle tassen en een grote glimlach stapte ik na vier uur winkelen weer de trein in. Mijn kledingkast hangt weer vol met leuke kleding die ik zelf goed kan combineren.

Dankjewel Marieke!”

Zakelijk en vrouwelijk

Zakelijk en vrouwelijk

zakelijk en vrouwelijk

Lena van Gastel
Marieke is eerlijk, ontwapenend, kundig en doortastend. Op een zeer prettige manier maakt ze je bewust van wat je wel en juist niet moet dragen. Door haar opgewekte en ontwapende manier van werken durf je je grenzen te verleggen, hetgeen resulteert in een nieuwe look die bij je past, maar je ook meer kracht en durf laat uitstralen. Ze is kundig en doortastend, waardoor we in een paar uur tijd beiden zakelijke outfits hadden gescoord die ook nog eens goed combineerbaar zijn.

Lena van Gastel is strategisch adviseur bij de gemeente Tilburg en heeft haar eigen bureau waarbij ze o.a. (moreel beraad) sessies begeleidt. Jacoba van Gastel heeft een interim en programma veranderbureau. Ook zij staat net als haar zus, vaak in de picture bij vergaderingen, sessies of interim manager.

Dank voor de fijne personal shopping dag!

Dank voor de fijne personal shopping dag!

Dank voor de fijne personal shopping dag!

Nanda Bakker
Na twee zwangerschappen werd ik niet blij als ik voor mijn kledingkast stond. Mijn kleding was oud, verwassen of paste niet meer. Ik heb mezelf een dagje shoppen met Marieke cadeau gedaan. Op deze dag ben ik enorm goed geslaagd, ik heb bijna een hele nieuwe garderobe aangeschaft! Ik heb kledingstukken gekocht die ik zelf niet zou hebben uitgezocht, maar waar ik me wel lekker in voel. Marieke heeft goed gekeken en gezien dat deze kledingstijl bij me past. Nu krijg ik alleen maar complimenten over m’n nieuwe kleding. Ik ben enorm blij en heb elke dag plezier in het het uitzoeken van m’n kleding.

Ik ben enorm goed geslaagd

Ik ben enorm goed geslaagd

Ik ben enorm goed geslaagd

Marijke
Mijn hele kast hangt vol met kleren, maar wat moet ik aan deze zomer? Marieke heeft mij enorm geholpen om nieuwe mogelijkheden te zien in mijn huidige garderobe. Ze ziet combinaties van kledingstukken die ik zelf nooit zou bedenken. Verder gaf ze aan welke kledingstukken ik mis om nog meer combinaties te kunnen maken. Aan het einde van de middag had ik een opgeruimde kast en het fijne gevoel alsof ik een hele nieuwe garderobe had aangeschaft. En niet onbelangrijk, twee vuilniszakken vol met kleding die ik niet meer paste of eigenlijk nooit meer droeg. In de herfst bel ik Marieke zeker nog een keer op om samen een middag mijn winter garderobe uit te pluizen!

Een nieuwe garderobe zonder te shoppen!

Een nieuwe garderobe zonder te shoppen!

Een nieuwe garderobe zonder te shoppen!

José Richters
Stiekem leek het mij altijd al heel leuk om een keer met iemand op stap te gaan die je dan vertelt wat je wel en niet kan aantrekken. Wat je mooi staat, maar ook wat je beter niet kan doen. Eens iets anders proberen dan wat je gewend bent. Maar ik vond dat altijd iets voor iemand anders. Totdat mijn man mij verraste met een verjaardagscadeau: Marieke. Wat een leuke en inspannende beleving was dat. Marieke heeft enorm geholpen mijn kledingkast met andere ogen te gaan bekijken en dingen weg te doen waarvan het ook wel tijd werd. En dan nog een dag samen op stap. Ik heb hele nieuwe items leren kennen waardoor je kleding veel vaker kan dragen. Dingen aan gedaan die ik anders zou hebben laten staan of hangen. Het was heel leuk en inspirerend. Ik geniet er nog elke dag van! Marieke dank je wel! En hopelijk tot ziens, want het is echt voor iedereen.

Verrassing van mijn man

Verrassing van mijn man

Verrassing van mijn man

Ada
Gisteren was het zover, de Make Me Over bij Marieke Tra. Op weg naar Breda was ik toch wel zenuwachtig, maar door de hartelijke ontvangst van Marieke en het team van kapper Laurenz ging dat heel snel over. Er werd gevraagd wat ik leuk vond en goed gekeken naar wat bij mij paste, daardoor ging ik met een mooi, vlot kapsel en mooie bij mij passende make-up, shoppen met Marieke in de binnenstad van Breda. We zochten een leuke, nette maar ook vlotte kledingset voor de bruiloft van mijn zoon. Door het enthousiasme van Marieke en met haar goede en leuke adviezen is dit heel goed gelukt! Marieke gaat door tot de kledingset helemaal compleet en naar je zin is en geeft daarbij ook nog tips om het leuker te maken met bijv. accessoires of hoe je je outfit het beste kan blijven dragen zodat je hem niet na een keer in de kast hangt. Ik vond deze dag een superleuke ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Groetjes Ada

 

Bruiloft van mijn zoon

Bruiloft van mijn zoon

Bruiloft van mijn zoon

Bart Hoogeboom
Gisteren een Make Me Over gehad en ik kan alleen maar zeggen: het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Het kennismakingsgesprek met Marieke bij Laurentz gaf me gelijk al een heel goed gevoel. Daarna overleg met de kapper en aan de slag. Het kapsel is compleet anders en een schot in de roos! Ik heb vandaag zoveel complimenten gekregen op m’n werk, echt ongelofelijk! De kapster van Laurentz en de samenspraak met Marieke, echt grote klasse!

‘s-Middags shoppen voor kleding. Marieke weet waar ze het over heeft, pakt vaak precies de goede kleding, geeft het een na het andere goede advies. Super! Alles in samenspraak en ze ziet ook snel wanneer het toch niet het juiste is, want ze kan je snel genoeg ‘lezen’. Ik hoefde eigenlijk niet eens te zeggen waar ik mij toch niet goed in voel. Ik blijf in superlatieven spreken, want Marieke is gewoon waanzinnig goed in haar werk en een hele fijne persoonlijkheid! Uiteindelijk heb ik de dag met een flinke berg nieuwe kleding afgesloten en net zo belangrijk: een enorme berg positieve energie om mijn nieuwe start te maken!

Twijfel of je een Make Me Over moet doen? Gewoon Marieke bellen! Ook ik heb erg getwijfeld en vond het superspannend, maar ongelofelijk wat heb ik hier een goed gevoel aan over gehouden! Ik barst van de nieuwe energie! Marieke: ik kan je niet genoeg bedanken!

 

Ik barst van de nieuwe energie!

Ik barst van de nieuwe energie!

Ik barst van de nieuwe energie!
Loes
Twee weken geleden verrast door mijn zoon en zijn vriendin voor mijn 60e verjaardag, met een make-over van Marieke Tra.
Ik werd door Marieke gelijk op mijn gemak gesteld met de woorden “wij doen niks wat jij niet wilt” en “Jij bent vandaag het middelpunt.”
Eerst mijn haren geknipt, gekleurd en geföhnd, wimpers en wenkbrauwen geverfd en daarna in de make-up.
Na een heerlijke lunch de stad in met Marieke voor een geheel nieuwe outfit. Wat een feest is dat om met haar te shoppen!
Leuke jurk met jasje en shawl gekocht daarna naar de schoenenwinkel voor bijpassende schoenen en tasje. En er moest natuurlijk ook nog een panty bij gekocht worden in dezelfde kleur als de schoenen.
Marieke heel hartelijk bedankt voor de enorme leuke en fijne dag.
Jij bent echt een vakvrouw.
Verrast door mijn zoon en zijn vriendin voor mijn 60e verjaardag

Verrast door mijn zoon en zijn vriendin voor mijn 60e verjaardag

Verrast door mijn zoon en zijn vriendin voor mijn 60e verjaardag

Afgelopen periode ben ik twee keer verast. Ik voor mijn 50ste verjaardag een dagje shoppen met Marieke als cadeau van mijn vriend Richard. Tijdens de kennismaking op terras was er al meteen een klik. Ik was al een poosje opzoek naar de juiste outfit voor mijn feest maar zonder succes. Op een gezellig maar toch professionele manier liet Marieke mij zien welke kleding het beste bij mij past. We vonden vrij snel verschillende combinaties van kleding bij elkaar. De kers op de taart…. een prachtige maar verassende jurk voor mijn feest. Zoals Marieke zou zeggen “het perfecte plaatje ”

De tweede verassing was op mijn feest. Ik werd na 14 jaar samenzijn ten huwelijk gevraagd. We hebben toen meteen gevraagd aan Marieke of ze ons allebei wilden helpen om de juiste trouwjurk en trouwpak te vinden. We gingen apart van elkaar met Marieke en onze dochters winkelen. Marieke vond al meteen in de eerste bruidsmodezaak de jurk die ik zocht en waar ik me meteen prettig in voelde. Ik was helemaal blij en gelukkig. Ook vond Marieke voor Richard zijn perfecte trouwpak en gaf advies voor het aankleden van de dochters die onze getuigen waren en voor ons bruidsmeisje. Ze waren prachtig in koningsblauw.

Marieke nam alle stress weg door alle afspraken te regelen en ging ook mee naar alle passessies van ons allebei. Het was altijd supergezellig en ze had al die tijd het “totale plaatje” in haar hoofd. We zijn Marieke heel erg dankbaar voor alle mooie complimenten die we hebben gekregen.

Bedankt Marieke we hadden een fantastische mooie trouwdag;

Lieve groetjes Elly en Richard Douglas

 

Marieke nam alle stress weg…

Marieke nam alle stress weg…

Marieke nam alle stress weg…

Lilian buckens
Ik kreeg een dagje shoppen met Marieke cadeau van mijn vriend en was meteen enthousiast. En die enthousiasme was zelfs nog groter toen ik thuiskwam van de bewuste dag. Ik heb met Marieke 4 setjes kleding gekocht en ben met alle kledingstukken en de sneakers erg blij. Ook weet ik nu beter wat het beste bij mij past door de tips die ik heb gekregen van Marieke. Verder heb ik kledingstukken gekocht die ik normaal gesproken niet zou kopen, maar Marieke heeft mijn blik verruimd. Ten slotte hadden Marieke en ik het erg gezellig samen. Het was net of ik ben gaan shoppen met een vriendin, maar dan wel 1 met heel veel kennis van en een grote passie voor kleding!

Ik vond het echt geslaagd!

Ik vond het echt geslaagd!

Ik vond het echt geslaagd!

Bianca
Vandaag precies een week geleden ben ik gaan shoppen met Marieke; dit was een kerstcadeau van mijn vriend! Zo lief…
Het was spannend, maar omdat ik met Marieke al eerder contact had gehad vanwege een garderobeplanning, wist ik dat het goed zou komen. Het was heerlijk lenteweer en we begonnen op het terras onder het genot van een verse muntthee. We konden nog even doornemen wat mijn wensen en haar ideeën zijn. Toen aan de slag! Waar we in het begin rustig en ontspannen aan het shoppen waren, kwamen we uiteindelijk nog in tijdnood om alles te kopen wat we wilden… Maar het is gelukt! En hoe… Tassenvol met mooie kleding en nieuwe sneakers. Het meeste zou ik zelf niet zo snel hebben uitgekozen, maar ik vond het juist leuk mijn grenzen te verleggen en te kopen wat mijn uitstraling interessanter kon maken. Marieke zorgde er echter wel voor dat ik bij alle kleding die ik kocht, een goed gevoel had. En ze zag aan mijn gezicht heel goed als het een ‘no go’ was. Dan moest ik het ook meteen uittrekken Ook heb ik tips gekregen over hoe ik zou kunnen winkelen en efficiëntere en betere keuzes kan te maken. Bijvoorbeeld als je gaat shoppen bewust maar voor een paar winkels kiezen.

Al met al, lieve Marieke, wil ik je nogmaals bedanken voor een topdag met jou!

Liefs, Bianca

 

Cadeau van mijn lieve vriend…

Cadeau van mijn lieve vriend…

Cadeau van mijn lieve vriend…

Nieke Widdershoven
Het combineren van een gezin met 3 kinderen, het hebben van een drukke baan en er ook nog leuk uit te zien vergt best wel wat. Steeds vaker stond ik ochtends voor de kast en wist ik het niet meer. Op een dag hakte ik de knoop door en heb ik contact gezocht met Marieke. Heel fijn om iemand tegen te komen die je eens alléén ziet als jezelf en niet alleen als moeder of carrièrevrouw. Zeer prettig als een professioneel oog je pluspunten zo positief weet te benadrukken (zeker als je net bent bevallen van je 3e kind)!
Na eerst prettig telefonisch contact te hebben gehad met Marieke hadden we een datum gepland voor mijn garderobeplanning, wat al heel verhelderend op zich was. We maakten samen een boodschappenlijstje om mijn eigen garderobe aan te vullen. Een maand later zijn we samen gaan shoppen en inmiddels hebben we de juiste kledingstukken aangeschaft. Fijn, ik ‘straal’ weer! Heel fijn om je weer zeker en mooi te voelen in je outfit!

Bedankt Marieke!

Jezelf weer zeker voelen…Fijn!

Jezelf weer zeker voelen…Fijn!

Jezelf weer zeker voelen…Fijn!

Maartje en Gea
Mijn dochter en ik kregen van onze mannen een “Make me Over” verjaars kado.
Wij op naar kapper Laurenz waar Marieke ons met een stralende glimlach samen met het Laurenz team opwachtte.
We hebben ons laten verrassen wat betreft haar en make-up. Waren zeer blij met het resultaat.
Daarna gezellig in de stad geluncht, het voelde alsof ik met twee dochters op pad was in plaats van dochter Maartje en Marieke.
Na de lunch op stap voor een kleding set.
Marieke stapt resoluut 1 winkel binnen en daar moet het gebeuren. Heel verrassend. Doortastend gaat Marieke langs de rekken en overlegd of we ons er in kunnen vinden wat ze uitzoekt.
Mijn dochter en ik zijn heel blij met het make-over resultaat en kijken terug op een gezellige mooie dag.
Alsnog dankjewel Marieke voor je inzicht en betrokkenheid en je stralende zijn.

Waren zeer blij met het resultaat!

Waren zeer blij met het resultaat!

Waren zeer blij met het resultaat!

Matti
Wat eigenlijk al 10 jaar op mijn bucketlist stond, een make me over, heb ik nu eindelijk verwezenlijkt. Ik ging op internet kijken, en vond al vrij snel in Marieke de juiste persoon, die me daarbij zou kunnen helpen. Omdat ik sinds kort 50 jaar ben geworden, vond ik het nu zeker tijd om mijn vrouwelijkheid en mijn gezicht meer te laten stralen. En dat hebben ze gedaan bij kapper Laurentz!! Door mijn haar te verven en te knippen, was er al zoveel wezenlijk verschil. Toen daarna Marieke nog eens de make up opbracht, was ik helemaal blij. Ze bracht alles meer tot leven, waarbij zeker mijn ogen beter uitkwamen.
s Middags de stad in voor een nieuwe set kleding. Ook dat was enorm leuk om dat met Marieke te doen. Ze geeft bij het uitzoeken ook gelijk tips, waar je zelf weer wat mee kan, als je in je eigen stad winkelt.
Toen ik s avonds thuis kwam werd ik ontvangen met applaus, vanwege het resultaat.
Een enorm leuke dag, die eens helemaal voor mezelf was!

Toen ik s avonds thuis kwam werd ik ontvangen met applaus!

Toen ik s avonds thuis kwam werd ik ontvangen met applaus!

Toen ik s avonds thuis kwam werd ik ontvangen met applaus!

Yvonne
Jou wil ik ook enorm bedanken voor de ontzettend leuke dag die zij met jou heeft gehad, heb haar nog nooit zo blij zien terugkomen na een dag in de stad. Yvonne heeft het enorm naar d’r zin gehad met jou en kan met de tips zeker vooruit! Van wat ik tot nu toe aan heb gezien vind ik ook dat het zeer mooie aanwinsten zijn voor haar garderobe waar haar vrouwelijkheid veel meer naar voren komt! Heb haar voor het “eerst” trots gezien op haar kleding en daar echt ook helemaal happy bij zien voelen.

Dank je wel, Steven

 

Ben heel erg trots op mijn vriendin!

Ben heel erg trots op mijn vriendin!

Ben heel erg trots op mijn vriendin!
Neem contact op

Maak kennis met Marieke

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen?
Neem telefonisch contact op via: + 31 (0)6 53 97 46 12
of vul dit formulier in.    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Laat_je_stralen_marieke_tra_1