Make me over

Wilt u van top tot teen in een nieuw jasje gestoken worden?
Met daarbij een nieuwe hairstyling, make-up en een ultieme outfit?
Straalt u echt uit wie u bent?
Wilt u iemand anders of uzelf verwennen met een bijzonder en uniek cadeau?
Dan is de Make Me Over precies wat u zoekt!

Voor de complete Make Me Over gaat u samen met Marieke op pad voor de ultieme kledingset, volledig afgestemd op uw uiterlijk en uw persoonlijkheid.
Daarnaast wordt u onder handen genomen door de topstylisten van LAURENZ kappers & visagisten. Met een goede coupe, kleur en aangepaste make-up wordt u omgetoverd tot u sprankelende zelf. Niet om u een ander mens te maken, wel om uw natuurlijke schoonheid helemaal tot zijn recht te laten komen. Op deze fantastische dag geniet u en staat u volledig in het middelpunt. Volop persoonlijke aandacht, handige tips en adviezen.

Voordat Marieke met u op pad gaat, heeft u een korte intake en leert ze u eerst kennen. Waarna jullie samen uw wensen, budget en stijl bepalen, die bij uw eigen unieke persoonlijkheid past.

Samen met Marieke gaat u grenzen op zoeken, om bepaalde patronen te doorbreken en u tevens uit uw comfort zone te halen. U zult verteld staan van het stralend eindresultaat.

Voor de complete Make Me Over werkt Marieke samen met de topstylisten van LAURENZ kappers & visagisten. Laurenz staat al dertig jaar aan de top op het gebied van haar en make-up en is een van de eerste glamour kappers van Nederland.
Een team van vakgekken die van mensen houden. Op topniveau krijgt u een hair make over waarbij het haar gekleurd, geknipt en gestyled wordt. Tevens wordt er een make-up aangebracht die bij u past. Dit alles in een zeer sprankelende ambiance.

Een Make Me Over is op de eerste plaats heel erg leuk en op de tweede plaats best wel een beetje spannend. Want u gaat iets uit handen geven, en er gebeurd natuurlijk heel veel en u gaat dingen doen die u zelf minder snel zou hebben gedaan.
Marieke en Laurenz toveren u samen met alle liefde om in diegene die u het liefst in de spiegel ziet……..
u op z’n allermooist.

U mooi en blij maken!

Hairstyling, make-up en shoppen

De complete Make Me Over houdt in dat u een volledige haarbehandeling
en make-up krijgt van een topstylist van LAURENZ kappers & visagisten, de society kapper uit Breda. (55 min. Vanaf Utrecht). Bekend van Make Me Over en 30 jaar als kapper & visagist aan de top. Daarna gaat u op pad met de styliste Marieke Tra.
Marieke gaat met u shoppen voor de ultieme outfit, de kleding zal zowel uw uiterlijk als persoonlijkheid op de juiste manier onderstrepen.

Hoe verloopt de Make Me Over dag?

1. Intake
U wordt om tien uur verwacht bij LAURENZ kappers & visagisten in modestad Breda (55 min. Vanaf Utrecht). Dan volgt er een korte intake met Marieke om uw nieuwe
kledingstijl te bepalen. Hierbij dienen uw uiterlijk, persoonlijkheid, wensen en budget als uitgangspunt.

2. Hairstyling en Make-up
Hier volgt een persoonlijke kennismaking met de topstylist en in overleg wordt uw nieuwe haarstijl en make-up bepaald.

3. Met Marieke shoppen voor de ultieme kledingset
Tijdens het shoppen gaat u samen met Marieke op pad voor een compleet nieuwe verfrissende eigen stijl en met een uitstraling die bij u past.
En waar u zich volledig lekker in voelt en u zichzelf kan zijn en blijven.

U kunt bij het boeken van de Make Me Over aangeven of u tussen de salon en het shoppen uitgebreid wilt lunchen of een broodje wilt halen. (lunch is excl).
Wilt u meer dan een kledingset? Breid dan de Make Me Over uit met kledingadvies.

Tarief (exclusief kleding)

De complete Make Me Over is voor zowel mannen als vrouwen.
Het tarief is inclusief hairstyling, make-up en shoppen voor één set kleding.
Voor particulieren is het tarief inclusief BTW, voor bedrijven exclusief.

Tarief: € 389,- (incl. 2 uur shoppen, excl. kleding)

Voor meerdere personen zijn de prijzen op aanvraag.

Neem contact op

Maak kennis met Marieke

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen?
Neem telefonisch contact op via: + 31 (0)6 53 97 46 12
of vul dit formulier in.    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Laat_je_stralen_marieke_tra_1