Marieke is sinds 2000 actief in de cosmetica en modebranche.
Marieke werkte als kledingstyliste en leidinggevende voor trendzettende kledingmerken.

Marieke heeft daardoor veel talent ontwikkeld, ervaringen en kennis opgedaan
op het gebied van de juiste pasvormen, stoffen, kleuren, stijlen, trends
waardoor ze de juiste materialen en collecties weet te combineren.

Maar het allerbelangrijkste is haar mensenkennis en inlevingsvermogen, oprecht naar de persoon te luisteren en te kijken naar wie u echt bent. Marieke verdiept zich graag in de persoon zelf en houdt rekening met zijn of haar wensen en ideeën over de gewenste uitstraling.

Als jong meisje wist Marieke al dat als zij later groot zou zijn, zij mensen nog mooier en krachtiger wilde maken en laten stralen. Haar passie is om het beste uit de persoonlijkheid van de persoon te halen en deze nog meer te onderstrepen.

Marieke kan met haar ervaring de vertaling maken van een outfit waar iemand zich lekker in voelt en iemand er goed uitziet.

“Het mooiste om een styliste te zijn is dat je de tijd en de aandacht hebt voor de persoon, en dat je veel beter in staat bent om u een oprecht en eerlijk kledingadvies te mogen geven”

over-marieke_inside_2
Over_marieke_inside_11

Marieke is dan ook verantwoordelijk voor uw complete uitstraling en presentatie.
Zij stemt de juiste kleding af met eventueel de benodigde accessoires zoals riemen, sieraden, tassen, schoenen enz.

Marieke is getrouwd met Raymond en samen hebben ze 2 kinderen; Tijs en Sofie.
Daarom weet Marieke als geen ander dat er veel overeenkomsten en ervaringen zullen zijn die u ook herkent. Kinderen, gezin, drukke baan, familie en vrienden.

En dan ook nog proberen om er iedere dag weer stralend uit te zien. Dat is niet niks!!!

Overigens is het een misvatting om te denken dat u hiervoor een grote portemonnee nodig heeft. Mooier en krachtiger worden kan met verschillende budgetten, het segment winkels en collecties past Marieke daarop aan.

Maar durft u de uitdaging aan om samen met Marieke dichter bij uw gevoel te komen en uzelf maar ook uw omgeving te verrassen met een nieuwe ik?

Het allerbelangrijkste is dat Marieke u een geweldig mooie ervaring laat beleven met al haar energie, die u nooit zal vergeten!

Laat_je_stralen_marieke_tra_1