Bij een persoonlijk kledingadvies gaat Marieke voor of met u shoppen.
Marieke adviseert, zowel mannen als vrouwen in heel Nederland en België.
Marieke gaat op zoek naar uw nieuwe kledingstijl, met als doel uw persoonlijkheid te onderstrepen, u nog mooier en krachtiger te maken door de juiste outfits aan te meten. Outfits die bij u passen en waarin u zich prettig voelt.

Tijdens de intake zal Marieke alle informatie verzamelen die ze nodig heeft om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Alle persoonlijke wensen, zoals uw werk, leven, lichaamsvormen en centimeters komen aan bod om zo doelbewust voor u op pad te kunnen gaan en zo efficiënt mogelijk te werken.

De winkels en merken die Marieke voor u kiest worden bepaald door uw pasvorm, budget, stijl en persoonlijkheid. Samen met Marieke maakt u er een leuke dag van met veel praktische kleding adviezen en verrassende tips. Het resultaat is een complete outfit waarin u straalt.

Bij het doorpassen komt u, voor wie Marieke geshopt heeft, in“ de nieuwe outfit ’’ te staan. En laat Marieke u inzien wie u werkelijk bent. Uw uitstraling, karakter, dynamiek, energie, het zelfvertrouwen.
Alles is daar aanwezig en dat is een bijzonder mooi moment.

U mag gezien worden!

Bent u geïnspireerd of wilt u weten of Marieke u kan helpen?
Aarzel dan niet voor een vrijblijvend telefonisch gesprek met Marieke.

Tarief (exclusief kleding)

Kledingadvies wordt aangeboden op basis van een uurtarief.
U kunt Marieke vanaf 4 adviesuren inschakelen.

 Uurtarief: € 75,- per uur (incl. BTW voor particulieren, excl. voor bedrijven)

 Tijds- en kostenindicatie: € 300,- ( min. 4 uur, excl.kleding)

Reiskosten: Er worden geen reiskosten berekend, indien u voor de doorpas of gezamenlijk shoppen naar Breda komt (55 min. vanaf Utrecht). Shoppen in andere steden of de doorpas bij u thuis is ook mogelijk indien de kilometers (a € 0,29 p/km, incl.BTW) vergoed worden. Marieke rekent geen reistijd.

Voor meerdere personen zijn de prijzen op aanvraag

schoenen

Hoe gaat uw persoonlijke styliste Marieke aan de slag?

1. Intake
Tijdens de kennismaking inventariseert Marieke uw wensen en doet ze een indruk op van uw huidige kledingstijl en natuurlijk uw persoonlijkheid. Marieke komt bij u langs indien u meer dan +/- 3 kledingsets inclusief schoenen en een aantal accessoires gaat aanschaffen.
Indien dit niet het geval is betreft het een beknopte intake op locatie van ongeveer een half uur. Optioneel kunt u een aantal van uw huidige kleding stukken of knipsels en ideeën uit tijdschriften van kledingstijlen die u aanspreken meenemen. Dit stelt Marieke in staat te bepalen welke kleding outfits bij u passen en waarin u zich goed zult voelen.

Het kledingbudget wordt besproken en u krijgt een indicatie voor het benodigde aantal shop-uren. Dit gebeurt in modestad Breda. (55 min. vanaf Utrecht), maar Marieke kan naar iedere gewenste stad komen indien reiskosten worden vergoed.

2. Voor of met u nieuwe kleding aanschaffen
Op basis van uw wensen, benodigde kleding en het budget gaat Marieke voor of met u shoppen. Als Marieke voor u gaat shoppen, dan kan ze alvast combinaties voor u samenstellen, zodat u niet van winkel naar winkel hoeft. De kledingcombinaties kunt u dan later doorpassen. Natuurlijk kunt u ook gezellig samen met Marieke shoppen en dan maakt u er een geslaagde shopdag van met veel leuke handige tips en advies om voortaan nog meer te stralen.

3. Het doorpas moment
Het mooiste en leukste moment! Marieke komt naar u toe, met een kledingrek vol met uw nieuwe aanwinsten, geheel op combinatie gesorteerd.
Tijdens het doorpassen laat Marieke de mogelijke combinaties zien, zodat u weet hoe u de kleding optimaal kunt benutten. Indien er een kledingstuk niet goed zit zal Marieke het omruilen en u neemt alleen de kleding die u leuk vindt en perfect past.
U zult versteld staan van het resultaat.

Neem contact op

Maak kennis met Marieke

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen?
Neem telefonisch contact op via: + 31 (0)6 53 97 46 12
of vul dit formulier in.    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    Laat_je_stralen_marieke_tra_1