De complimenten vlogen mij de weken daarna om de oren

Susan Mittendorff
Eigenlijk droeg ik altijd jurkjes en af en toe een spijkerbroek. Dit is ontstaan omdat ik het combineren van kledingstukken moeilijk vind en koos elke keer voor het vertrouwde. Kortom: ik wilde een nieuwe kleding-start maken en na lang zoeken kwam ik uit bij Marieke. Haar website sprak me aan en na een telefonisch kennismakingsgesprek was ik om. Ik heb mijn wensen doorgegeven en Marieke stond mij op het station van Breda op te wachten. Het klikte direct.

Marieke had al nagedacht over welke winkels geschikt waren en we gingen gelijk aan de slag. Ik ben nog steeds heel blij met het resultaat. Ik heb drie mooie jasjes, colberts die ik zelf nooit zou hebben gekocht en Marieke heeft gezorgd voor mooie combinaties met blouses en shirts. Daarnaast nog veel andere kledingstukken, zoals een prachtige sjaal en een spijkerbroek die ik anders nooit gekocht zou hebben. De complimenten vlogen mij de weken daarna om de oren en veel collega’s waren jaloers op de verrassende en mooie kleurencombinaties. Iedereen zag een nieuw geklede Susan met veel meer zelfvertrouwen. Vanuit de combinaties die Marieke heeft gemaakt kan ik weer nieuwe combinaties maken en is er een mooie basis gelegd voor een nieuwe garderobe. Ik vind het zoeken van de juiste kleding nu iets makkelijker omdat ik de tips en adviezen van Marieke meeneem en omdat zij mij heeft laten zien welke kleding nog meer goed bij mij past. Daarnaast heeft Marieke mij meer inzicht gegeven in het combineren en waar ik moet op letten. Mijn tas inpakken voor de feestdagen of een weekend weg is nu echt veel makkelijker geworden, omdat ik allemaal nieuwe kledingsetjes heb voor warm en koud weer, en die ik zowel op het werk als privé kan dragen.
Kortom: ik geniet nog steeds van mijn nieuwe kleding en deze laat mij letterlijk stralen! Ik ben erg blij dat ik voor deze investering heb gekozen!~