Het was geweldig!

Natasja Boeren
Twee weken na een geweldige garderobeplanning ben ik gaan winkelen met Marieke. Wat een gezellige en vruchtbare shopping trip was dit. Het voelde erg vertrouwd alsof ik al jaren met Marieke winkel. Omdat Marieke wist wat er in mijn kast hing, welke sets ik had en waar aanvulling gewenst was zijn we doelgericht op pad geweest voor de juiste aanvulling zodat ik meer kan combineren. Uiteraard hebben wij ook nieuwe sets gekocht. Welke vrouw wil dat nu niet? Ook de nieuwe sets combineren weer uitstekend met mijn eigen items. Zo kan ik van een set weer verschillende nieuwe combinaties maken, door een ander jasje erbij te dragen of te variëren met accessoires en dan mag ik de schoenen natuurlijk niet vergeten. Marike liet mij dingen passen die ik zelf ook uit de rekken zou hebben gehaald maar daarna weer terug gehangen zou hebben. Omdat ik twijfelde of het mijn stijl zou zijn, en ik daarnaast erg kritisch ben op mijzelf en mijn figuur. Twijfel ten top! Het fijne is dat er met Marieke een paar kritische ogen meekijken die pasvorm, maat en prijs / kwaliteitsverhouding beoordelen.Marieke maakt een set meteen helemaal af met de juiste accessoires en zij attendeerde mij tevens op de kleding en accessoires die ik zelf nog had. Niet alleen mijn kledingkast heeft een flinke update gekregen, ook ik ben helemaal in mijn nopjes. Ik heb niets gekocht waarvan ik denk, “daar moet ik
nog aan wennen”. Dat is zo geweldig aan Marieke, zij laat mij stralen en door wat ik draag zien anderen dit ook. De afgelopen dagen zat de twijfel niet in wat ik vandaag weer eens zou dragen maar welke combinatie ik vandaag zou maken. Mijn vriendinnen en collega’s hebben foto’s gezien van mijn aankopen. Zij wilden al een uitwisselprogramma opstellen om mijn nieuwe kleding te delen. Deze houd ik fijn voor mijzelf. Ik heb hen aangeraden zo een garderobeplanning te doen en een personal shopping te plannen. Weg zijn nu mijn nutteloze shoppinguren waar ik meestal met lege handen thuis kwam of met verkeerde aankopen waar vooral mijn zusje blij mee was.

Ik ga tijd overhouden met een mooie combinatie kledingkast. Tijd die ik heerlijk aan mijzelf en mijn gezin kan besteden.

Dank je wel Marieke en tot in het voorjaar. Dan doen we het weer over!