Ik barst van de nieuwe energie!

Bart Hoogeboom
Gisteren een Make Me Over gehad en ik kan alleen maar zeggen: het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! Het kennismakingsgesprek met Marieke bij Laurentz gaf me gelijk al een heel goed gevoel. Daarna overleg met de kapper en aan de slag. Het kapsel is compleet anders en een schot in de roos! Ik heb vandaag zoveel complimenten gekregen op m’n werk, echt ongelofelijk! De kapster van Laurentz en de samenspraak met Marieke, echt grote klasse!

‘s-Middags shoppen voor kleding. Marieke weet waar ze het over heeft, pakt vaak precies de goede kleding, geeft het een na het andere goede advies. Super! Alles in samenspraak en ze ziet ook snel wanneer het toch niet het juiste is, want ze kan je snel genoeg ‘lezen’. Ik hoefde eigenlijk niet eens te zeggen waar ik mij toch niet goed in voel. Ik blijf in superlatieven spreken, want Marieke is gewoon waanzinnig goed in haar werk en een hele fijne persoonlijkheid! Uiteindelijk heb ik de dag met een flinke berg nieuwe kleding afgesloten en net zo belangrijk: een enorme berg positieve energie om mijn nieuwe start te maken!

Twijfel of je een Make Me Over moet doen? Gewoon Marieke bellen! Ook ik heb erg getwijfeld en vond het superspannend, maar ongelofelijk wat heb ik hier een goed gevoel aan over gehouden! Ik barst van de nieuwe energie! Marieke: ik kan je niet genoeg bedanken!