Marieke nam alle stress weg…

Afgelopen periode ben ik twee keer verast. Ik voor mijn 50ste verjaardag een dagje shoppen met Marieke als cadeau van mijn vriend Richard. Tijdens de kennismaking op terras was er al meteen een klik. Ik was al een poosje opzoek naar de juiste outfit voor mijn feest maar zonder succes. Op een gezellig maar toch professionele manier liet Marieke mij zien welke kleding het beste bij mij past. We vonden vrij snel verschillende combinaties van kleding bij elkaar. De kers op de taart…. een prachtige maar verassende jurk voor mijn feest. Zoals Marieke zou zeggen “het perfecte plaatje ”

De tweede verassing was op mijn feest. Ik werd na 14 jaar samenzijn ten huwelijk gevraagd. We hebben toen meteen gevraagd aan Marieke of ze ons allebei wilden helpen om de juiste trouwjurk en trouwpak te vinden. We gingen apart van elkaar met Marieke en onze dochters winkelen. Marieke vond al meteen in de eerste bruidsmodezaak de jurk die ik zocht en waar ik me meteen prettig in voelde. Ik was helemaal blij en gelukkig. Ook vond Marieke voor Richard zijn perfecte trouwpak en gaf advies voor het aankleden van de dochters die onze getuigen waren en voor ons bruidsmeisje. Ze waren prachtig in koningsblauw.

Marieke nam alle stress weg door alle afspraken te regelen en ging ook mee naar alle passessies van ons allebei. Het was altijd supergezellig en ze had al die tijd het “totale plaatje” in haar hoofd. We zijn Marieke heel erg dankbaar voor alle mooie complimenten die we hebben gekregen.

Bedankt Marieke we hadden een fantastische mooie trouwdag;

Lieve groetjes Elly en Richard Douglas