Zakelijke aanwinst

Jessica van Schijndel
Marieke voelt uitstekend aan welke kleding voor mij de juiste uitstraling geeft. Ik vind het moeilijk om de goede kleding te vinden die ik zakelijk aan kan, het zijn ook nogal snel dure kledingstukken en om daarin een miskoop te doen schrikt mij af tijdens het winkelen. De hulp in de winkel van verkoopsters wantrouw ik altijd, dus dat helpt ook niet. En met maat 36 of 38 shoppen is toch makkelijker dan met een paar maatjes meer… en met de jaren is het dat laatste geworden voor mij.
Marieke heeft eerst gekeken wat er al in mijn kast hing, en gelukkig zat daar veel goeds bij. Ze wist daarmee combinaties te maken die ik zelf niet zou hebben verzonnen, dus dat is de eerste winst. Daarna zijn we een halve dag gaan winkelen in Breda, waarbij ze goed voorbereid is en weet bij welke winkels we specifieke kleding kunnen halen. Dat scheelt veel tijd, dat is prettig. En met vier volle tassen ben ik weer naar huis gegaan.
Nu heb ik een kledingkast vol met mooie kleding, voor iedere gelegenheid de passende kleding en dat geeft me veel rust en zekerheid om de betreffende gelegenheid met veel zelfvertrouwen in te gaan. En dat is de grootste winst van de samenwerking met Marieke.
Ik heb zowel thuis als op de zaak al complimenten gehad over de kleding, dus bij deze: complimenten!